Aktiviteter

Välkommen till vårträff med Örnsköldsviks biodlarförening

Lördag den 1 juni 2024 kl 11.00 på Bakfickan, Norrvästansjö 156

Ta gärna med en egen stol.

På programmet:

Föreningens aktiviteter och våra bins välmående

Föreningen bjuder som vanligt på fika samt säljer lotter med chans att vinna fina biodlingsrelaterade priser. (Om någon vill skänka ytterligare priser till lotteriet så är det ett uppskattat bidrag!)

Beställning av Bifor

Föreningen ombesörjer sambeställning av Bifor för de medlemmar som redan nu vet hur de kommer att behöva till årets invintring.

Beställningar från Sävar biredskap

Mike och Sofia Ninnes från Sävar är med på vårträffen även i år där de kommer att ha försäljning av biodlingsredskap.

För beställningar gäller följande:

”Sävar Biredskap önskar skriftliga beställningar antingen till biodling@ninnes.com eller på Messenger till Sävar biredskap. För er som inte har möjlighet att göra något av detta så går det bra att ringa på 072-207 94 80.

Förutom er beställning önskar vi ert namn, postadress, personnummer, tel och ev e-postadress (för faktura till epost) för att kunna upprätta en faktura som ni sedan betalar antingen med swish eller till BG.

När vi mottagit er beställning återkommer vi med en sammanställning inklusive prisuppgift till er.

För att kunna komplettera om något saknas behöver vi beställningarna senast 14 dagar innan. Därefter blir det från det vi har i lager.

Beställningarna lämnas ut innan träffen, från kl. 10.”

Varmt välkommen!

/Styrelsen


Välkomna till ”Bisurr”

Kom och surra med både nya och gamla biodlare för att byta erfarenheter. Temat för denna träff kommer att vara bisjukdomar.

Vi träffas söndag den 14 april kl. 13.00 i IOGT-NTO:s lokal Vårblomman i Arnäsvall

Arrangemanget beräknas hålla på i ca två timmar. Det är gratis men vi behöver en anmälan för att styra upp fikainköp. Nämn också eventuell specialkost.

Anmälan till denna träff meddelas senast söndag 7 april genom att maila till ordforande@nolabi.se alternativt sms:a Anders Westin på tel. 070-5937114.

Vi tar gärna emot förslag på andra aktiviteter som ni skulle uppskatta att föreningen anordnar. Om någon dessutom kan tänka sig att ställa upp och vara med i trivselgruppen och hjälpa till att arrangera framtida aktiviteter så tar vi tacksamt emot den hjälpen! Kontakta någon i styrelsen.

Varmt välkomna!

/Styrelsen