Aktiviteter

Årsmöte 2021

Måndag den 29 november kl 19.00 i IOGT-NTO:s lokal Vårblomman i Arnäsvall

I år blir årsmötet lite speciellt då vi även behöver genomföra ett formellt årsmöte för år 2020 då detta på grund av pandemin blev inställt. Detta bör dock vara snabbt avklarat då alla val till detta möte blir en ren kopia av årsmötet 2019.

Årsrapporten för 2021 kan med fördel lämnas digitalt. Den kan så klart fortfarande lämnas på årsmötet. Alternativt skickas som e-post till ordforande@nolabi.se eller som vanlig post till Mona Rosenblom, adressen finns i medlemslistan.

För er som önskar honungsbedömning gäller: Medtag honungsburk utan etikett samt frankerat kuvert med eget namn och adress. Om honung önskas lämnas av medlem som ej besöker årsmötet får honungsbedömningskommittén kontaktas för att avtala alternativ inlämning. Blanketter för såväl årsrapport som honungsbedömning finns i novembernumret av Bitidningen. OBS! Glöm inte att betala årsavgiften till SBR för år 2022!

Under kvällen bjuder föreningen på fika. Det kommer även i vanlig ordning att hållas lotteri och en kort summering av hur den gångna säsongen varit.

Välkommen!


Se fler arkiverade aktiviteter